logotype
image1 image1 image1

De Kastanje gaat daarom graag samen met u de feestelijke uitdaging aan of serveert u een heerlijk diner of anders een gezellige BBQ. - U kunt ook gewoon heel gemoedelijk bij ons in het café een biertje pinten! Alles is mogelijk, niets is onmogelijk! - De Kastanje verrassend goed al sinds 1870!

Bruiloft

De Kastanje organiseert tal van feesten en evenementen die allemaal met veel aandacht worden verzorgd. Maar toch: aan een bruiloft besteden wij altijd wat extra aandacht, het is iets speciaals.

Een bruiloft is maatwerk. Aan de hand van uw wensen verzorgen wij voor u een perfecte receptie, diner en eventuele feestavond tot 150 personen. In overleg met u kijken wij naar alle denkbare mogelijkheden.

Afhankelijk van het aantal personen en de invulling van de dag adviseren wij u in uw keuze. U hebt de mogelijkheid om in een afzonderlijke ruimte te dineren, te genieten van het buffet of barbeque (zomermaanden) te genieten. Wij delen de zaal in naar uw wensen. U hebt de beschikking over een ruim podium voor de door u gecontracteerde band of diskjokey. Wilt u van tevoren de zaal nog versieren met slingers en dergelijke, dan kan dit natuurlijk altijd.

Geheel naar uw keuze en wensen kleden wij de ruimte eenvoudig of uitgebreid aan.

Bloemen, rookwaren, welkomstcocktails, muziek, hapjes, alles kan.

Maak een afspraak en kom geheel vrijblijvend langs voor informatie. Wij willen graag de mogelijkheden mondeling toelichten.

free joomla templatesfibre optique
Copyright © 2019  De Kastanje  -  Webdesign door General Media