logotype
image1 image1 image1

De Kastanje gaat daarom graag samen met u de feestelijke uitdaging aan of serveert u een heerlijk diner of anders een gezellige BBQ. - U kunt ook gewoon heel gemoedelijk bij ons in het café een biertje pinten! Alles is mogelijk, niets is onmogelijk! - De Kastanje verrassend goed al sinds 1870!

Brunch

De brunch is een combinatie van het ontbijt (breakfast) en de lunch, het woord is ontstaan door het samentrekken van beide woorden.

Een brunch wordt meestal gehouden tussen 10.30 een 13.30 uur en is hartiger van aard dan een traditioneel ontbijt. Onze brunch bestaat uit: koffie, thee, melk, jus d'orange, grapefruit sap, soep, pasteitje, diverse broodsoorten, diverse soorten beleg, warme drumsticks of saté, warme eieren, rauwkost, verse fruit en beenham. Een royaal gebeuren dat elke dag tot een feestelijke dag maakt.

Onze brunch wordt uitsluitend op afspraak geserveerd voor minimaal 20 personen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want onze royale brunch kost € 18,50 per persoon. Naast deze mogelijk kunt u bij de Kastanje reserveren voor een afgekocht feest.

free joomla templatesfibre optique
Copyright © 2019  De Kastanje  -  Webdesign door General Media