logotype
image1 image1 image1

De Kastanje gaat daarom graag samen met u de feestelijke uitdaging aan of serveert u een heerlijk diner of anders een gezellige BBQ. - U kunt ook gewoon heel gemoedelijk bij ons in het café een biertje pinten! Alles is mogelijk, niets is onmogelijk! - De Kastanje verrassend goed al sinds 1870!

Vergadering

De turbulente omgeving van het moderne zaken- en verenigingsleven eisen tegenwoordig een grote mate van flexibiliteit. Daarom vragen bijvoorbeeld vergaderingen, presentaties en bijeenkomsten een geheel eigen atmosfeer.

Deze flexibiliteit en de daarbij behorende atmosfeer zult u bij ons terug vinden.

De Kastanje biedt u representatieve, maar toch twee sfeervol ingerichte vergader ruimtes voor respectievelijk maximaal 45 en maximaal 150 personen. Beide ruimtes bevinden zich op de begane grond en zijn rolstoeltoegankelijk.

Wanneer u uw zakenrelaties in een van deze ruimtes ontvangt, zullen zij zich meteen thuis voelen door de huiselijke sfeer.

De Kastanje biedt naast verenigingsbijeenkomsten, vergaderarrangementen voor de zakelijke markt. Zo kunt u uw zakelijke bijeenkomst uitbreiden met een lunch / brunch of afsluiten met een diner.

Samen met u is de Kastanje in staat alles tot in de details te regelen.

free joomla templatesfibre optique
Copyright © 2019  De Kastanje  -  Webdesign door General Media