logotype
image1 image1 image1

De Kastanje gaat daarom graag samen met u de feestelijke uitdaging aan of serveert u een heerlijk diner of anders een gezellige BBQ. - U kunt ook gewoon heel gemoedelijk bij ons in het café een biertje pinten! Alles is mogelijk, niets is onmogelijk! - De Kastanje verrassend goed al sinds 1870!

Wij over ons

Na jaren samen met Peter in de zaak van mijn ouders gewerkt te hebben, namen wij in 1988 het bedrijf van hen over.

Uiteraard bleven mijn ouders altijd betrokken bij onze familiezaak, dat kan ook bijna niet anders in een dorp.

Jonge mensen die een horecabedrijf overnemen, dat al jaren draait met hetzelfde succesvolle concept is lastig.

Na de overname zijn we begonnen met het geleidelijk doorvoeren van enkele aanpassingen, noem het moderniseren. De nieuwbouw van de zaal is wel een van de grootste wijzigingen die wij hebben gerealiseerd. Verder gaven wij ons café de uitstraling van een bruin café, werd het restaurant gedeelte gemoderniseerd en zorgden wij voor sportief vertier voor onze gasten.

De veelzijdigheid van ons bedrijf zorgt ervoor dat we altijd alert moeten blijven in de ontwikkeling van de totale horeca. De capaciteit van ons bedrijf legt ons slechts een kleine beperking op en wij zien het als een uitdaging om flexibel met die capaciteit om te gaan. Onze flexibele opstelling zorgde ervoor dat wij in staat zijn gebleken om een diner te verzorgen voor 220 personen.

 

free joomla templatesfibre optique
Copyright © 2019  De Kastanje  -  Webdesign door General Media